Vinkkejä energiankäyttöösi.

Energianeuvontaa kuluttajille

Valonia ja Turku Energia ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Olet voinut nähdä meidät yhdessä kuluttajien energianeuvonnan tilaisuuksissa. Yksi tärkeimmistä yhteistyömuodoista on jokavuotinen Energiansäästöviikko. Lähes vuosittain olemme viikolla 41 järjestäneet yleisölle avoimia energianeuvontatapahtumia.

Alueellinen energianeuvonta Varsinais-Suomessa

Valonia eli Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus tarjoaa neuvontaa kaikille maakunnan kunnille ja kuntalaisille.

Valonia järjestää neuvontailtoja asumisen energiankulutuksesta, laitteiden hankinnasta ja lämmityksestä, lämmitystapavalinnoista sekä puun poltosta. Lisäksi Valonia tarjoaa asiantuntija- ja ideointiapua energiateemaisten tapahtumien järjestämiseen sekä lainaa energiamateriaalia.

Varsinais-Suomen energianeuvonnassa sinua palvelee energianeuvoja Liisa Harjula. Yhteystiedot löydät Valonian sivuilta.

Lisää tietoa aiheesta Valonian sivuilla.

Eneuvonta.fi-portaali on valtakunnallisen energianeuvonnan kanava

Valtakunnallisen energianeuvonnan kokoava kanava on eneuvonta.fi-portaali. Se kokoaa perusfaktat ja luotettavat linkkilistaukset energiatehokkaasta asumisesta, rakentamista ja remontoinnista sekä kulkemisen valinnoista.

Kysy ja keskustele -palstalle voi jättää kysymyksiä, joihin energianeuvojien ohella voivat vastata myös muut keskustelijat.

Sivuston löydät täältä.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.